Over Restaurant De Luca

De Luca is een warme en ongedwongen plek om te genieten van heerlijk eten met vrienden, familie of collega’s. Ons bedrijf ligt in het centrum van Den Haag en is het ideale rustpunt in combinatie met een toeristisch of zakelijk dagje aan onze prachtige stad.

MenukaartReserveren

Onze gasten

Het is altijd lastig om iets over jezelf te zeggen. Daarom kijken we graag naar de reacties van onze gasten:

Toplocatie. Heerlijk en goed eten. Vlotte bediening. De tent is super kom er meer als 20 jaar. Snelle en vriendelijke service en lekker eten voor een goeie prijs. Gezellige koffietent met goede koffie en lekker gebak. Mooie locatie. Gezellig voor lunch en wijntje in de binnenstad van Den haag. Aardig personeel en goed eten! Lekker gegeten op leuke plek in Den Haag.

Wij zijn heel benieuwd wat u er van vindt!

Koffie bij Restaurant De Luca in Den Haag
Restaurant De Luca in Den Haag

Ontdek Den Haag

Den Haag is een stad met veel gezichten. Hier wordt zowel bekakt als plat Haags gesproken. En nog véél meer andere talen. De stad heeft veel om te ontdekken en dat kunt u allemaal bekijken in combinatie met een lunch of diner bij De Luca.

Het Binnenhof, Paleis Noordeinde en ’t Vredespaleis zijn grote trekkers. Maar de binnenstad biedt veel meer. Leuke boetiekjes, concert- en danspodia, galerieën, musea en diverse flagship stores. Onze tip: loopt eens rond in het Hofkwartier. Hier vindt u voor elk wat wils op cultureel gebied, shoppen, evenementen en uitgaan. U heeft zelfs kans om hier de koning of koningin tegen te komen.

De bruisende binnenstad is al diverse keren uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland.